Advertisement

Pençe-Yıldırım Harekatı : Milli Savunma Bakanlığı: Pençe Yıldırım Harekâtı'nda 1 ... - Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklamada kuzey irak'ta devam eden operasyonlarda 2.

Pençe-Yıldırım Harekatı : Milli Savunma Bakanlığı: Pençe Yıldırım Harekâtı'nda 1 ... - Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklamada kuzey irak'ta devam eden operasyonlarda 2.. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz.

(tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. Patlamada 2 asker ise yaralandı. Açıklamada ayrıca, pençe yıldırım harekâtı kapsamında icra edilen ikmal faaliyeti sırasında, 30 nisan 2021 tarihinde helikopterden iniş esnasında 1 kahraman silah arkadaşımız düşme sonucu yaralanmış.

Pençe Yıldırım Harekatı'nda bir askerimiz şehit
Pençe Yıldırım Harekatı'nda bir askerimiz şehit from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
Patlamada 2 asker ise yaralandı. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Açıklamada ayrıca, pençe yıldırım harekâtı kapsamında icra edilen ikmal faaliyeti sırasında, 30 nisan 2021 tarihinde helikopterden iniş esnasında 1 kahraman silah arkadaşımız düşme sonucu yaralanmış. Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklamada kuzey irak'ta devam eden operasyonlarda 2. Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Bugün haberlerinde son durum nedir?

(tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır.

Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. Bugün haberlerinde son durum nedir? Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklamada kuzey irak'ta devam eden operasyonlarda 2. Pençe yıldırım harekatı ile ilgili 1 haber listeleniyor. 23 nisan'da başlatılan pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatlarında ise toplam 124 terörist etkisiz hale getirildi. Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Patlamada 2 asker ise yaralandı. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor.

En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz. Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklamada kuzey irak'ta devam eden operasyonlarda 2. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor.

Son Dakika: Pençe-Yıldırım Harekatı Bölgesinde 3 Asker ...
Son Dakika: Pençe-Yıldırım Harekatı Bölgesinde 3 Asker ... from img.cdn.haber365.com.tr
Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Bugün haberlerinde son durum nedir? Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklamada kuzey irak'ta devam eden operasyonlarda 2. Pençe yıldırım harekatı ile ilgili 1 haber listeleniyor. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Pençe yıldırım harekatı ile ilgili 1 haber listeleniyor.

Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Patlamada 2 asker ise yaralandı. Pençe yıldırım harekatı ile ilgili 1 haber listeleniyor. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. 23 nisan'da başlatılan pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatlarında ise toplam 124 terörist etkisiz hale getirildi. Bugün haberlerinde son durum nedir? Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır.

Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Açıklamada ayrıca, pençe yıldırım harekâtı kapsamında icra edilen ikmal faaliyeti sırasında, 30 nisan 2021 tarihinde helikopterden iniş esnasında 1 kahraman silah arkadaşımız düşme sonucu yaralanmış. Bugün haberlerinde son durum nedir? Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi.

Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde 3 asker şehit! - Kent ...
Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde 3 asker şehit! - Kent ... from www.kentekrani.com
Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Bugün haberlerinde son durum nedir? Pençe yıldırım harekatı ile ilgili 1 haber listeleniyor. 23 nisan'da başlatılan pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatlarında ise toplam 124 terörist etkisiz hale getirildi. Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Açıklamada ayrıca, pençe yıldırım harekâtı kapsamında icra edilen ikmal faaliyeti sırasında, 30 nisan 2021 tarihinde helikopterden iniş esnasında 1 kahraman silah arkadaşımız düşme sonucu yaralanmış. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi.

Patlamada 2 asker ise yaralandı.

Açıklamada ayrıca, pençe yıldırım harekâtı kapsamında icra edilen ikmal faaliyeti sırasında, 30 nisan 2021 tarihinde helikopterden iniş esnasında 1 kahraman silah arkadaşımız düşme sonucu yaralanmış. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Patlamada 2 asker ise yaralandı. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklamada kuzey irak'ta devam eden operasyonlarda 2. Pençe yıldırım harekatı ile ilgili 1 haber listeleniyor. Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Bugün haberlerinde son durum nedir?

Posting Komentar

0 Komentar